میکروفون یکی از مهمترین قسمتهای پادکست است. هرچه برای ضبط پادکست، میکروفون گرانتر و با کیفیت بهتری خریداری کنید، به همان میزان هم در نتیجه کار کیفیت دریافت خواهید کرد. میکروفونهای ضبط پادکست، لزوما به تمامی میکروفونهای موجود در بازار اتلاق نمیشود. برای ضبط پادکست شما باید از میکروفونهای خاص استفاده کنید که کیفیت صدای بیشتری را به شما میدهند.
میکروفونها از نظر اتصال به کامپیوتر به دو دسته تقسیم میشوند:
یا به صورت XLR هستند و یا به صورت USB.
معمولا میکروفونهایی که با کابل XLR متصل میشوند کیفیت به نسبت بهتری نسبت به USB دارند. اما حواستان باشد که در هنگام خرید میکروفون باید بدانید که اگر میکروفون شما تنها کابل XLR را ساپورت میکند، این بدین معنیاست که شما نیاز دارید تا یک کارت صدا هم به همراه میکروفونتان بخرید. نگران نباشید من در این قسمت کارت صداهای مقرون به صرفه نیز معرفی کردهام:
معروف ترین میکروفنها را در زیر میبینید:
Blue Yeti USB Condenser Microphone
میکروفون بلو یتی یکی از پرطرفدارترین میکروفونها برای ضبط پادکست درمیان افراد شخصیست. قیمت این میکروفون کاملا مقرون به صرفه است و کیفیت بسیار بالایی هم دارد. نصب آن راحت است و به راحتی با کابل USB به کامپیوتر وصل میشود. قیمت آن در حدود ۱۲۶ دلار آمریکا میباشد که واقعا برای میکروفونی به این کیفیت قیمت پایین و مقرون به صرفهای میباشد. شما میتوانید به سادگی این میکروفون را خریداری کنید. از اینکه در بازار در کجا میتوانید این میکروفون را پیدا کنید بنده فروشگاهی در اینترنت پیدا نکردم ولی میتوانید با کمی جستجو و پرسجو پیدا کنید. این میکروفون هم با USB به کامپیوتر شما متصل میشود و هم با کابل XLR و یک انتخاب بینظیر است.
Audio-Technica ATR2100-USB Cardioid Dynamics
اودیو تکنیکا یکی از پرچمداران میکروفون و ضبط صداست و این میکروفون نیز یکی از بهترین های بازار است. با قیمت مقرون به صرفه ۶۷ دلارآمریکا به فروش میرسد. این میکروفون واقعا مقرون به صرفهاست و میتوانید با تنها ۶۷ دلار آن را خریداری کنید. اما به اندازه Blue Yeti در حداقل ایران طرفدار ندارد. این میکروفون نیز به وسیله هر دو کابل USB و XLR به کامپیوتر شما متصل میگردد. شما میتوانید این میکروفون را از سایتهایی که در ایران از آمازون خرید میکنند بخرید.
Blue Snowball iCE Condenser Microphone
بدون شک یکی از پرطرفداران ایران و جهان اسنوبال آیس است. میکروفون Snowball با قیمت مقرون به صرفه کیفیت صدای بینظیری را برای شما به ارمغان میآورد. این میکروفون خوب با کابل USB به صورت plug and play به کامپیوتر شما متصل شده و شما به راحتی میتوانید از آن استفاده کنید. قیمت این میکروفون ۴۲ دلارآمریکا است و واقعا با توجه به کیفیتی که خروجی میدهد یکی از برترین میکروفونهاست. این میکروفون از کابل XLR پشتیبانی نمیکند.
Blue Encore 100i
و باز هم شرکت Blue با میکروفنهای مقرون به صرفهاش. این میکروفون تنها ۹۰ دلارآمریکا قیمت دارد. کیفیت ضبط عالی دارد و با توجه به قیمتش میکروفون خوبی به حساب میآید. جزو میکروفونهای استودیویی است و برای پادکست مناسب است. این میکروفون نیاز به کارت صدا دارد. این بدین معنیست که تنها از کابل XLR پشتیبانی میکند و کابل USB ندارد.
حتماً بخوانید: راهنمای کامل تولید پادکست
Audio-Technica AT2020 Cardioid Condenser Studio
یکی دیگر از قدرتمندان بازار است که با قیمت مناسب میتوانید آن را داشته باشید. در ایران هم بسیار طرفدار دارد و اکثر کسانی که کار صوت میکنند از این میکروفن استفاده میکنند . خود میکروفن ۱۰۰ دلار آمریکا قیمت دارد اما میتوانید کمی سر کیسه را شل کنید و پکیح کامل پادکستش را به قیمت ۱۵۰ دلار آمریکا خریداری کرده و خودتان را راحت کنید. یکی از درجه یک های ضبط صداست و از خریدش پشیمان نمیشوید . کیفیت خروجی آن نیز واقعا کیفیت خوبی ست .کارایی واقعا بالایی نسبت به قیمت پاییناش دارد.
Samson Go Mic Portable USB Condenser Microphone
میرسیم به یکی دیگر از میکروفونهای ارزان و میان رده. کار پادکسترها را راه میاندازد و قیمت آن واقعا مقرون به صرفه و پایین است. گزینه مناسبتری برای کسانیاست که قصد دارند تازه شروع کنند و زیاد دوست ندارند برای این کار هزینه کنند. اما این بدین معنی نیست که کیفیت بسیار بدی دارد. میتوان به راحتی برای ضبط صدای ساز و صدای انسان از این میکروفون استفاده کرد. قیمت آن ۳۰ دلار آمریکا است. این میکروفون تنها از کابل USB استفاده میکند.
Samson C01U Pro USB Studio Condenser Microphone
باز هم میکروفونی از شرکت سامسون. اما بهتر از نمونه قبلی و مسلما گرانتر. این میکروفون قیمتی معادل ۸۰ دلار آمریکا دارد و خب صد البته کیفیت نهایی بهتری به نسبت نسخه سی دلاری اش دارد. صداها را به نرمی ضبط میکند و با هر سیستم عاملی حتی آیفون هم سازگار است! کیفیت بالای این میکروفون آن را به یکی از خوبهای کارهای ضبط بدل کرده است. این میکروفون نیز مانند نسخه سی دلاریاش از USB پشتیبانی میکند و کابل XLR ندارد. ظاهر به نسبت بهتری هم دارد.
Tonor USB Professional Condenser Sound Podcast Studio Microphone
این میکروفون بسیار ارزانیست و به درد کسانی میخورد که واقعا قصد دارند از صفر شروع کنند. دوست ندارند برای پادکست زیاد هزینه کنند و خب این میکروفون خیلی قویای هم نیست. اما از میکروفونهای ساده روی هدفون و میکروفونهای بی کیفیت هندزفری ها بسیار بهتر عمل میکند. این میکروفون تنها ۱۱ دلار آمریکا قیمت دارد و شما اگر میخواهید با حداقل قیمت کار کنید انتخاب بهتری است. نمونه های مشابه به لحاظ قیمتی داری کیفیت کمتری هستند.
Blue 1967 Yeti Pro USB Condenser Microphone, Multipattern
شاهکاری دیگر از Blue. وقتش رسیده که کمی میکروفونهای استودیویی خوب معرفی کنیم. برای کسانی که قصد دارند هزینه بیشتری برای میکروفون پرداخت کنند. این مدل ۲۱۰ دلارآمریکا ارزش دارد. هم از کابل XLR پشتیبانی میکند و هم از کابل USB.
این میکروفون واقعا برای پادکست و حتی ضبط ساز میکروفون درجه یکی است. تجربه کار با این میکروفون را داشته ام و واقعا رضایت بخش بوده.
حتماً بخوانید: چگونه صدایی قدرتمند داشته باشیم؟
Shure SM58-LC Cardioid Dynamic Vocal Microphone
از خوبهای ضبط صدا که میتوان با آن بر روی استیج هم رفت. قیمت آن تقریبا مناسب و ارزان است. میتوانید کیتهای مختلفش را با قیمت های مختلف بخرید. اگر خودتان کارت صدا دارید نسخهای که با XLR به کامپیوترتان متصل میشود تنها ۹۹ دلار آمریکا است. اما اگر کیت استیج آن را میخواهید باید ۱۳۰ دلار آمریکا پرداخت کنید. اگر کارت صدا ندارید هم باید نسخه تبدیل XLR به USB اش را بخرید که مناسب تر است و باید ۲۰۰ دلار آمریکا پرداخت کنید. برای کسانی که کارت صدا ندارند گزینه دویست دلاری گزینه مناسب تر و گرانتری میباشد.
Audio-Technica AT2035 Large Diaphragm Studio Condenser Microphone
و باز هم میکروفون گران از اودیو تکنیکا. خوبی این میکروفن این است که خودش پاپاسکرین (صفحهای توری که مابین دهان و میکروفون قرار میگیرد و صدا را واضح تر کرده و جلوی نویزدار شدن صدای پ و ب را میگیرد) دارد. این خودش یک مزیت است و نیازی نیست شما خودتان صفحه پاپ اسکرین را بخرید.
این میکروفون با کابل XLR متصل میشود و بدین معنیست که شما باید برای استفاده اش کارت صدا داشته باشید. قیمت آن ۱۶۴ دلار آمریکا است و صدای واقعا با کیفیتی را خروجی میدهد.
Rode Procaster
و حال نوبت معرفی میکروفونهای درجه یک رسید. با قیمت نزدیک ۲۳۰ دلار آمریکا یکی از خوبان ضبط صداست. کیفیت بالای ضبط صدا، خروجی کیفیت بالای کپسول، بازده مقاومت بالا، پاپ اسکرین داخلی از مزایای این میکروفون است. این میکروفون نیازمند کارت صداست چون میکروفن قویای در بازار است . آفرین! یعنی این میکروفن با کابل XLR به کارت صدا وصل میشود!
Heil PR-40 Dynamic Studio Recording Microphone
همه میکروفنهای گران و خوب نیاز به کارت صدا دارند تا کیفیت حداکثری رو تضمین کنند. کیفیت صدای در حد رادیو هم از این میکروفن بر میآید و مسلما باید با کابل XLR به کارت صدا متصل شود. این میکروفون یکی از خوبهای ضبط است که کیفیت صدایی نزدیک به صداهای رادیو میدهد. این میکروفون قیمتی معادل ۳۳۰ دلار آمریکا دارد و اگر میخواهید هزینه کنید بهتر است یکبار این را بخرید و خودتان را راحت کنید و همیشه کیفیت عالی را تضمین کنید.
اگر از علاقمندان به ساخت پادکست هستید، ما یک دوره ی بسیار عالی آموزشی در این مورد داریم: برنامه سازی رادیویی (نرم افزار adobe aoudition)
Shure SM7B Vocal Dynamic Microphone, Cardioid
میکروفنهای ارزانتر از Shure را در همین پست معرفی کردیم. اما این یکی از خوبهای این برند است. بدون شک با کابل XLR متصل میشود و نیازمند کارت صداست . امکانات عالی دارد و در حد یک ضبط رادیویی است. قیمت آن ۴۰۰ دلار آمریکا است. هر زمان که پادکستتان بسیار مشهور شد یکی از گزینههای خوبی برای پادکست میباشد.
Electro Voice RE-20 Cardioid Microphone
و اما بدون شک بهترین میکروفنها برای پادکست میکروفون Electro voice re-20 است. پاپ اسکرین قوی برای واضحتر کردن صدا و کنترل صداهای مزاحم. لرزشگیر نویزهای صدا و هر دهانه آکوستیک را فیلتری برای جلوگیری از نویز باد و انفجار بادی از امکانات این میکروفون گران قیمت است. بدون شک نیاز به کارت صدا دارد چون با کابل XLR متصل میشود و قیمت آن ۴۵۰ دلار آمریکا است.
اینها لیست میکروفونهای خوب و قیمت هایشان برای ضبط پادکست میباشد. برخی از آنها به ایران وارد شدند و برخی دیگر باید از آمازون سفارش داده بشوند تا به ایران وارد بشوند. اما برخی از آنها تنها با کارت صدا کار میکند.
حتماً بخوانید: چگونه تنفس خود را تقویت کنیم؟
کارت صدا چیست؟
کارت صدا وظیفه پردازش صدا و دریافت صدا و وارد کردن آن به کامپیوتر میباشد. کارت صداهای مختلفی وجود دارد که برخی از آنها را برای پادکست معرفی میکنیم.
اگر لپتاپ دارید کارت صدای خارجی (اکسترنال) مناسب شماست اما اگر کیس دارید کارت صدای داخلی ارزانتر و بهتر برای شما کار خواهد کرد.
کابلهای XLR نویز بسیار پایین دارند و دلیل اینکه مناسب است شما کارت صدا داشته باشید همین است که کابل یواسبی کمی نویز به صدای شما اضافه میکند در صورتی که کابل XLR نویز ندارد.
Steinberg UR12 USB Audio Interface
کارت صدای تولیدی یاماها با قیمتی بین ۱۰۵ تا ۲۴۵ دلار آمریکا گزینه خوبی برای کسانی است که قصد دارند پادکست یا ضبط صدای حرفه ای داشته باشند.
M Audio M Track 2X2
کارت صدای تولیدی M-audio که در زمینه موسیقی فعال است یکی از خوبهای کارت صداست. معمولاً استودیودارها از این کارت صدا استفاده زیادی میکنند. قیمت آن بین ۱۰۵ تا ۱۵۰ دلارآمریکا میباشد.
Focusrite Scarlett 2i2 (2nd Gen) USB Audio Interface with Pro Tools
وقتشه که زودتر این کارت صدا را خریداری کنید چون بزودی موجودیاش تمام میشود . قیمت آن حدودا ۱۲۰ دلار آمریکا میباشد.
BEHRINGER U-PHORIA UMC202HD, 2-Channel
کارت صدای خوب که قیمت تک کاناله آن ۴۸ دلار تا ۸ کاناله آن نزدیک به ۳۲۰ دلارآمریکا میباشد.
سخن پایانی
کلیه تجهیزات ضبط صدایی که نیاز دارید را میتوانید از میان این لیست انتخاب و نسبت به خرید آن اقدام کنید. با توجه به بودجه و میزان جدیت خودتان میتوانید خرید کنید. میتوانید ابتدا با هزینه کم پادکست خودتان را راه اندازی کنید و سپس میتوانید با گسترده شدن پادکستتان آن را بهتر کنید. اما اگر قرار است جدی کار کنید بهتر است ابزار خوب داشته باشید تا همیشه با کیفیت باشید . چون کیفیت هم مخاطب میآورد!
منبع: وبلاگ هاتف
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کلاس ها و دوره های فن بیان و گویندگی رویای صدا با ما تماس بگیرید:
22898478 021 | 26710643 021 | 09192425303
دیدگاههای بازدیدکنندگان
سعیده نامداری
سلام بر شما / من از شما برای اینهمه اطلاعات مفید قدردانی میکنم / سپاس / یا علی ♥
1571 روز پیش ارسال پاسخناصر
سلام و احترام
1454 روز پیش ارسال پاسخواقعا مطالب تون مفید بود . ازتون ممنونم .
ستایش
عالی عالی
1223 روز پیش ارسال پاسخمن خودم هم گوینده هستم
واقعا مطالب خوبی داره